ŠOKANTNO: Tuča na estradnoj sceni

Podelite:

Hvala Vam na poseti… Budite humani …

Pomoć za malu Nađu

Svi koji su u prilici na bilo koji nacin da pomognu da mala Nađa Novaković kojoj je potrebno što pre uraditi transplantacija koštane sadrži što je moguće uraditi samo u inostranstvu neka učine onoliko koliko mogu. I da samo proslede apel dalje, kažu svojim prijateljima, i to je bolje nego ništa a otvoren je i SMS broj za pomoć, gde šaljete poruku NAĐA na 5757, cena poruke je 100 dinara. Na kraju teksta su računi za pomoć-

Ovo je pismo male Nađe.

“Zovem se Nađa Novaković, imam 9 godina. Bolujem od jako teške bolesti matičnih ćelija. Bolest mi je otkrivena u junu prošle godine i od tada sam skoro svaki dan u Tiršovoj na odeljenju Hematologije i onkologije. Lekari u našoj zemlji nisu mogli da mi postave dijagnozu pa sam sa mamom i tatom putovala u bolnicu u Frajburg u Nemačkoj, gde su otkrili od čega bolujem.

Moja koštana srž je prestala da radi i poslednja 3 meseca živim samo zahvaljujući dobrim ljudima: Igoru, Draganu, Ivanu, Banetu, Vladi, Željku, Slobi, Đorđu, Joci, Strahinji, Nedeljku koji na Institutu za transfuziju redovno daju krv i trombocite za mene.

Ja mogu da se izlečim jedino transplantacijom koštane srži. Transplantacija je jako hitna i operacija se mora uraditi u Nemačkoj ili Italiji. U poslednje dve nedelje mi se stanje jako pogoršalo i stalno krvarim iz usta, telo mi je puno modrica i jako se loše osećam.

Uskoro ćete na Facebook stranici “Pomozimo Nađi” moći da vidite sve detalje o mojoj bolesti i načinu kako možete da mi pomognete da ponovo budem zdravo i srećno dete!”

Žiro računi u Raiffeisen banci:

Dinarski: 265-0200000054378-94

Devizni: RS35265090000000000939

Podeljeno