Šta je ovaj čovek zaboravio kada se probudio iz kome… ?

Podelite:

Poslednja stvar koju bi neko želeo da zaboravi…

To je bio strašan dan kada su Gerija Ričmonda razbojnici zaskočili na ulici. On je bio napolju u toku sukoba huligana pred utakmicu Svetskog kupa fudbala. On je pokušavao da ih smiri, ali oni su ga pretukli tako loše da je istog trenutka pao u komu. Njegovoj partnerki Karen rečeno je da se oprosti s njim. Zatim se nešto zaista čudesno dogodilo: ON SE PROBUDIO!

Lekari nisu mislili da će se probuditi, ali on im je dokazao da nisu bili upravu. Ali nažalost kada se probudio iz kome izgubio je svoje pamćenje. Njegova partnerka i ćerka bili su totalni stranci za njega.

slika 1

Karen nije otišla nigde, nije ga napustila, naprotiv. Htela je da pomogne čoveku svog života, svojoj najvećoj ljubavi čak i ako on nije bio siguran ko je ona.

slika 2

Geri nije mogao da se seti ćerkinog rodjendana, niti njenog detinjstva.

slika 3,, To je tako uznemirujuće jer Geri je bio tamo na rođenju, i bio je divan otac. Delili smo toliko toga zajedno a on me sada ne poznaje.  Čak i fizički, bilo je kao da je spavao sa strancem. „

Ali onda, veće čudo od njegovog preživljavanja, je bila činjenica da je Geri opet počeo da se zaljubljuje u Karen, i sve je više počeo da se oporavlja. Nije se sećao njihove istorije niti gde su se oni upoznali, ali kada je saznao  sve o ovoj zeni s kojom je proveo mnogo godina, to ga je preplavilo.

Sada su njih dvoje opet par, u potpunoj ljubavi.  Njihov plan je da opet imaju venčanje, tokom Januara jer je to mesec kada su se  prvi put sreli. Geri i dalje mora da se oporavlja i njih dvoje će morati da uspostave novi odnos, ali oni dobijaju drugu šansu za srecu, da niko drugi neće biti u stanju da je dobije.

Izvor: mirror.co.uk

Podeljeno