Šta momci pričaju o vama kad su sa drugarima?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Podelite:

Svi znamo da devojke svoje tajne teško zadrže za sebe. Sve što im se događa podeliće s prijateljicama i one su im često najveća podrška. Pitaš se o čemu momci razgovaraju kad su sami? Oduvek te je zanimalo spominje li tvoj dečko vašu vezu i šta uopšte govori o tebi? Čitaj dalje jer bi mogla da se iznenadiš!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ponosan je na vas i vašu vezu

Naravno da si za njega ti najljepša i najzgodnija osoba na svetu. Upravo takvom će te predstavljati i svojim prijateljima. Poznato je da su momci pre svega vizualna bića pa će svojim prijateljima često spominjati koliko si zgodna i lepa.

Osim toga, pohvaliće se i ako si nešto lepo uradila za njega. Ako mu napraviš kolač ili ga iznenadiš romantičnim izletom, to će znati i njegovi prijatelji.

Svima će ispričati kako ste se i kada upoznati. Tu će priču neumorno prepričavati kad god se pojavi neko ko je voljan da sluša. Nemoj to da mu zameraš, o na taj način pokazuje koliko mu je stalo.

Svi će (pre tebe) saznati za iznenađenje koje ti sprema

Svojim prijateljima će ispričati o svim planovima s tobom. Ne radi to iz loše namere, nego želi da čuje mišljenje i savete drugih ljudi. Kako ne bi pogrešio voli da se konsultuje s prijateljima, za koje ponekad misli da znaju bolje od njega.

Ako planira da te odvede u bioskop a ne zna koji film da odabere, nazvaće najboljeg prijatelja i pitati ga za savet. Ako ste nedavno bili na romantičnom izletu, lokaciju je verovatno saznao zahvaljujući prijateljima… I tako u nedogled.

Od onog dana kad je shvatio da mu se sviđaš, to su znali i njegovi prijatelji. Iako momci vole da naglašavaju da oni ne tračare i ne poveravaju se jedni drugima, istina je potpuno drugačija!

Svoje frustracije podieliće s prijateljima

Ako ste se upravo posvađali oko neke sitnice, a on uopštee ne razume zašto ili samo želi da popravi situaciju a ne zna kako, savet će potražiti u muškom društvu. Nemoj se ljutiti na njega zbog toga jer i ti si sigurno već sve ispričala svojoj prijateljici.

To je način na koji se rešavaju negativne energije i nema ništa loše u tome. Ne brini, jer ako te voli sigurno neće ispričati sve detalje vaše svađe ili pak tvoje mane.

UKOLIKO VAM JE POTREBAN SAVET BILO KOG LEKARA MOZETE SE OBRATITI SERTIFIKOVANIM LEKARIMA PUTEM SERVISA WWW.EKLINIKA.RS

 

eKlinika.rs / 24sata.rs

 

Podeljeno