Šta to žene nose u svojim torbicama?

Podelite:

Muškarci su se oduvek pitali: “ Šta je to što  žene uvek nose u svojim torbicama i  ne daju nikome da zavire u njoj?“ Pa  misterija će biti otkivena.  Žene ko žene, uvek moraju da budu spremne u svakoj datoj situaciji, pa zbog toga, u torbi se može svašta naći. Sastav jedne ženske torbe zavisi i od vlasnika koji je nosi i čime se vlasnik te torbe bavi.

timthumb.phpŽenama, kao što je već odavno poznato, na prvom mestu je lična higijena. Jedna od stvari bez kog jedna ženska torba je nezamisliva su vlažne i papirne maramice. Koje su uvek tu da pomognu u odklanjanju novonastalih fleka, razmazane šminke, čišćenje ruku, itd.

6666

 

Za uvek svež dah i blistav osmeh koji ih krasi  su naravno, kao i obično,  zadužene žvake ili bombone na bazi mentola. Dok kod nekih osoba, opterećenost higijene usne duplje tokom dana, dovodi i do nošenja četkice za zube. Pa se čak i to može naći u ženskim torbama.

Pošto nisu samo muškarci ti koji konzumiraju cigarete već su i žene te koje puše, tako da osim lepog, damskog upaljača može se naći i kutija cigareta.

P1012962Ogledalce kao i najosnovnija šminka kao npr. sjaj za usne, rumenilo, kreon, senka  su deo bez kog dan ne može ni da počne, a da ih nema u blizini žene. Omiljeni parfem sa kojim se žena oseća sigurnije, samouverenije, poželjnije je uvek na dnu torbe za nedaj Bože.

zenska_torbica2-420x317

 

U torbi se može naći mobilni telefon, novčanik, ključevi od automobila, stana, kancelarije, notebook, računi iz prodavnica i kafića, pregršt vizit kartica, po koja tableta protiv glavobolje… Sada vam je možda i jasno zašto žene menjaju tako često svoje torbe. Ko bi sve ovo izdržao? Zato se bar potrudite da bar delimično razumete devojku svoju – ženu, što se ne javlja na telefon kad je zovete. Jer ko bi se mogao snaći u ovakvom haosu.

tor1

 

Autor: Ivana Šćekić

Podeljeno