Svaki roditelj mora da pogleda ovaj snimak: Naježićete se

Podelite:

Verujte više u upornost pedofila, nego u razumnost deteta. Dečija naivnost ne može da se meri sa predatorom. Zaštitite decu!

Broj maloletne dece koja koriste društvene mreže je nemoguće tačno utvrditi. Deca u tinejdžerskom uzrastu su najviše ranjiva. U tom periodu prolaze i kroz psihičke i emotivne turbulencije. Nemaju dovoljno iskustva u komunikaciji sa ljudima, interakciji i veliki broj njih je veoma lakoverno.

Naivnost i lakovernost je očekivana pojava kod dece, to se ne može izmeniti, ali roditelji mogu pomoći da zaštite svoju decu. Njihova neiskvarenost se vrlo lako može iskoristiti na društvenim mrežama, što možemo i videti na ovom video snimku, koji je napravljen kao eksperiment da bi pokazao roditeljima i mladim devojkama dokle njihova naivnost može da ih odvede.

Društvene mreže su prepune nasilnika, pedofila i predatora. Naučite i edukujte svoje dete kako da se zaštiti, pogledajte ovaj video sa detetom, prenesite dalje poruku, a za kraj vam ostavljamo jednu poražavajuću statistiku:

U SAD-u je registrovani preko 750.000 pedofila.

U Hrvatskoj je registrovano preko 1291 pedofil.

U Srbiji NE POSTOJI registar pedofila.

Pogledajte i eksperiment od kojeg će vas jeza proći:

 

SrbijaDanas

Podeljeno