Tamne mrlje ispod pazuha

Podelite:

Skoro svaka treća devojka se bori sa ovim problemom. Šta sve ne rade da bi priklile tamne mrlje ispod pazuha.  Pa čak i tokom letnjih dana, devojke sa ovakvom vrstom problema  sakrivaju se ispod odeće. Vrlo je bitno da shvatite šta to vašem pazuhu ne prija pa dovodi do pojave tih flekica ispod pazuha.

index265Ako imare naviku da posle svakog brijanja nanosite dezodorans, od toga je vrlo moguće pojava tamnih flekica. Ili ste od onih koji koristi brijač za uklanjanje dlaka ili kreme, vreme je da razmislite o promeni metode uklanjanja dlačica ispod pazuha, kao na primer vosak.

ljepota

Isto tako nošenje uske i neudobne odeće od veštačkog materijala mogu prouzrokovati tamne flekice ispod pazuha.

image59684sDa bi ublažili ili čak i sprečili mpojavu tih tamnih mrlja, neohodno je da često radite piling vašeg pazuha. Kao prirodni sastojci koji se koriste kao piling pazuha i efikasnom uklanjanju tamnih mrlja je krompir, sok od limuna…

Sok od limuna je jedan od najboljih načina izbeljivanja. Potrebno je da pre tuširanja nanesete malo soka i dobro utrljate. Zatim isprati mlakom vodom i posle tuširanja naneti hidratantnu kremu. Veoma je bitno da par dana izbegavate nanošenje dezodoransa i nanošenje stika.

Untitled-1208Vredi pokušati i polako se pripremati za leto i haljine koje su kao i svakog leta u trendu.

Autor: Ivana Šćekić

Podeljeno