Uz ovih 5 saveta stavljanje kondoma neće biti noćna mora, već najseksi trenutak vašeg života

Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net
Podelite:

Nošenje kondoma predstavlja važan deo bezbednog seksa, ali za pojedine parove ovaj vid zaštite više predstavlja noćnu moru nego vrelu predigru. Zato vam dajemo 5 načina na koji možete da stavite kondom koji će raspaliti vaše strasti.

Foto-ilustracija: Flickr/Pooja Brahmi

Foto-ilustracija: Flickr/Pooja Brahmi

1. Učinite to zajedno

Stavljanje kondoma ne mora da bude posao za jednu osobu i zapravo možete povećati užitak za oboje ako to učinite zajedno. A, to je samo jedna od mnogih stvari koje sigurno ne znate o kondomima.

I muškarci i žene vole osećaj nežnog maženja i dodirivanja tamo dole.

Preuzmite vođstvo i navodite njenu ruku dok stavljate kondom.

2. Učinite to telom

Suprotno popularnom mišljenju, stavljanje kondoma može da poveća zadovoljstvo tokom seksa umesto da mu stoji na putu. Zašto ga ne biste iskoristili kao prvi deo seksualnog odnosa?

Stavite kondom na vašeg muškarca rukom postavljajući ga samo do pola kako biste ostatak posla završile svojim telom tako što ćete nežno sesti na njegov polni organ.

Obavite ovo polako kako biste bile sigurne da je kondom stavljen na pravi način.

3. Iskoristite usne

Začinite svoj seksualni život tako što će stavljanje kondoma postati deo predigre. Eksperimentišite sa kondomima koji dolaze u velikom spektru ukusa kako bi ovaj čin bio još ukusniji.

Nakon što vašim ustima postavite kondom na njegov penis, postarajte se da je sve kako treba i bezbedno uz malu pomoć ruke.

4. Održavajte strast pogledima

Nije bitno da li same stavljate kondom ili vas partner zavodljivo gleda dok to sam čini, pojačajte uzbuđenje međusobnim pogledima.

Strasan pogled može da zameni hiljadu seksi reči pa neka oči govore umesto vas. Ovo razmenjivanje pogleda dodatno će pojačati tenziju između vas tako da ćete do trenutka kada je on na svom mestu biti zagrejani za glavni događaj.

5. Pričajte

Nikada ne bi trebalo da podcenjujete razgovor. Pokušajte da stavite kondom zavodničkim pokretima opisujući partneru šta tačno radite i koliko uživate u seksu sa njim.

Ako niste sigurne kako se kondom stavlja, tražite od partnera da vam govori šta da radite – jer, iako izgleda smešno, zaista postoji pogrešan način da se stavi kondom, ali i iskoristi.

 

eKlinika.rs / 24sata.rs

Comments are closed.

Podeljeno