VOLIM SEKS I RADO GA SE SEĆAM: Šta se to desilo s nama i našim muževima pa seksa imamo jednom u nikad

Podelite:

Sećam se scene iz detinjstva. Nekoliko baba-komšinica i moja majka okupile se oko stola i nešto gledaju, kikoću se, podbadaju laktovima, a brci im masni. Keva je našla na poslu i donela kući gomilu erotskih časopisa, „Vrući Kaj“ ili tako nekako.

Foto-ilustracija: Foter/mk is Watoo

Foto-ilustracija: Foter/mk is Watoo

U prvom momentu je bila kao nije ovo za tebe idi ti u sobu, al’ babe se zauzele za moje seksualno obrazovanje (hvala im) pa navalile da me pusti da vidim.

Situacija bizarna. Tri generacije žena stoje oko stola, razvlače porno časopise na sve strane, kao malo se čude, malo im drago. Nešto ih, ipak, podgrejalo i razgalilo. Nešto sasvim prirodno. Jer, da se razumemo, to je bio normalan erotski sadržaj. Čipkast veš, vagine sa urednim frizurama, ne ove moderne današnje bez i jedne dlake. Ne znaš je l’ žena ili dete. Fuj!  Već uredne šmizline frizure, bludni pogledi, grudi bez silikona i po koji pristojan penis.

Najviše ih je, ipak, zaintrigirao (mislim, babe) crnački “gospodin”. Razumem ih, nisu takav nikad  videle. Kad se podrobno razgledanje završilo, razgrabiše baba-komšinice svaka po koji primerak, eto, da im se nađe u krizi, a i vratiće brzo, pošten je to svet. Nikad nisu vratile.

Mama je svoj krila u Patinom kuvaru. U današnje vreme nam sve nešto postalo sramota da pričamo o seksu.

Jer: teško se živi, politika nam kroji kapu, perspektiva nam jeftina cigara, ne ide nekako da sad o nedostatku seksa raspredamo. Ima važnijih tema, a i to je samo za očajne domaćice i one što nisu baš neke pristojne žene, zar ne?

Pa zar posle celog dana kuvanja, peglanja, ribanja, ima mesta i za seks? To je samo za starlete, političare i dnevne novine, valjda. Nije “to” za normalan svet u najboljim i najlepšim godinama.

Podeljeno