Zaboravite na trbušnjake: Vežba uz koju ćete dobiti ravan stomak za dve nedelje [VIDEO]

Freeimages.com
Podelite:

Da, da lepo ste pročitali, a vežba je jednostavnija od trbušnjaka!

Ravan i čvrst stomak sigurno je bila jedna od novogodišnjih želja u 2016. koju su mnogi poželeli i zapitali se koliko će samo trbušnjaka morati da urade da bi to postigli. Ali mi imamo odličnu vest jer postizanje najpoželjnijeg stomaka i ne nije toliko teško.

Fitnes Trener Online eKlinika.rs

Za ravan stomak nije potrebno da se mučite i radite beskonačan broj teških trbušnjaka. Naime, pronašli smo najlakšu vežbu za postizanje ravnog stomaka, a što je najbolje, fitnes stručnjaci tvrde da je i efikasnija od trbušnjaka. „Tajna“ ove vežbe koja se naziva „isisavanje stomka“ ne može biti jednostavnije – samo je potrebno da pravilno dišete.

U ovoj vežbi disanjem se aktiviraju i jačaju najdublji stomačni mišiće, objašnjava Rich Sturla, lični trener u britanskom centru za zdrav život Results Health & Performance.

Ako budete pravilno radili ovu vežbu, ojačaćete ceo sredinji deo tela i kičmu što će vam ukloniti bol iz donjeg dela leđa i poboljšati vam držanje. Ovakva tehnika dubokog disanja i „isisavanja“ vazduha iz stomaka deo je pilatesa i joge, ali možete je raditi odvojeno od tih vežbi. A evo i kako…

Podeljeno