Začinite seksualni život: Namirnice koje su nam stalno nadohvat ruke i PRAVI SU AFRODIZIJACI

Podelite:

Verovatno ste upoznati sa činjenicom da postoje određene narminice koje pozitivno utiču na vaš libido. Čak se i ne radi o snažnim afrodizijacima, već o hrani koju možda koristite u svakodnevnom životu, a koja ipak deluje na vaše telo.

Freeimages.com

Freeimages.com

– Sjajan seks je zapravo životni stil. Za to morate da nađete vremena i da radite neke sitne stvari poput romantičnih izlazaka, pretvaranja sobe u romantično gnezdo i, naravno, da pazite šta jedete – kaže Isadora Psalm, seksualni terapeut.

To po njenim savetima uključuje zdravu ishranu, ali i specifične namirnice koje podižu nivo testosterona ili podstiču prokrvljenost u trenutku kad želite da se “oraspoložite”.
Ovo su sedam namirnica koje Isadora preporučuje za pred-seksualni meni!
CRNI LUK
Iako vam dah neće mirisati na cveće nakon konzumiranja luka, Isadora ipak savetuje ovo povrće za predigru jer ojačava reproduktivne organe i povećava nivo testosterona koji podstiče libido i kod muškaraca i kod žena.

BELI LUK
Koliko god zdrav bio, s njim imamo isti problem kao i sa crnim lukom. Međutim, beli luk sadrži alicin koji podiže temperaturu tela i takođe povećava nivo testosterona.

– Koristan je za seksualnu izdržljivost, a bodibilderi ga koriste za povećanje mišićne mase – kaže Isadora.

Podeljeno