Zašto treba da imate svaku noć seks sa suprugom?

Podelite:

Kada život postane užurban, jedna od najvažnijih stvari koje morate da uradite u slobodno vreme je da imate seksualne odnose sa supružnikom. Parovi su suviše umorni, suviše pod stresom, suviše dekoncentrisani. Jednostavno nisu u raspoloženju.

Printskrin: Youtube/Kim Anam

Printskrin: Youtube/Kim Anam

Postoji mnogo razloga zašto nećete da imate seks sa partnerom ili suprugom večeras, ali postoji mnogo parova koji to rade sedam puta nedeljno. „Hafington post“ je uradio anketu u kojoj je pitao čitaoce koji imaju seks svake noći, kako je to poboljšalo njihov brak i živote. Evo razloga zašto trebate da imate seks svake večeri.

1) POBOLJŠAVA VAŠE ZAJEDNIČKO VREME
– Moj muž i ja imamo seks svake večeri, zato što je to momenat u danu koji je rezervisan samo za nas dvoje. Mi smo roditelji male bebe, pa kada legnemo u krevet, možemo da provedemo ostatak noći u ljubavi. Seks nam dopušta da održavamo strast, da pokažemo privlačenje i da uživamo – rekla je Kristi M. iz Akranzasa, koja je u braku tri godine.
2) MOŽE DA BUDE NAČIN DA TRENIRATE
– Kada imate četvoro dece a nemate vremena, seks je najbolji trening – rekla je Tera M. iz Oklahome, koja je u braku manje od jedne godine.
3) SKLONI VAS OD SVAKODNEVNOG ŽIVOTA
– Seks za mene i mog muža je još od kako smo  prvi put spavali, bežanje od realnosti. Oboje volimo da igramo uloge i tako je dobar osećaj da ne budete vi na neko vreme, to nas potpuno odvoji od lošeg dana – rekla je Sara K. iz Panama Sitija na Floridi, koja je u braku godinu dana.

Podeljeno