Zašto žene vole starije muškarce

Podelite:

Svako životno doba sa sobom nosi određene prednosti i mane, a svaka ljubavna veza podložna je specifičnim pravilima koje partneri međusobno dogovaraju.

Freeimages.com

Freeimages.com

Ali, većina žena u vezi traži stabilnost koja se povezuje sa starijim i iskusnijim muškarcima.

Otkrijte i druge kvalitete starijih muškaraca zbog čega postaju poželjniji „materijal“ za vezu, piše zadovoljna.dnevnik.hr.

1. Stariji muškarac je individualac pun samopouzdanja koji je „prerastao“ upoređivanje s drugim muškarcima. On ne meri svoj uspeh i sreću u odnosu sa drugim ljudima iz okoline. Iz istog razloga nije posesivan prema partnerki.

2. Neće vas „hraniti“ lažnim obećanjima ako mu nešto ne odgovara. On zna šta želi u životu, na svim poljima, i kako to i da dobije.

3. Zna da organizuje slobodno vreme prema vlastitim željama, jer ima već uhodane hobije i dobre prijatelje. Upravo zato na njega možete da se oslonite da će da isplanira izlazak do poslednjeg detalja.

4. Stariji muškarci ne igraju igrice. Ako mu se sviđate, on neće da okleva da vam to i kaže, nazove vas kada je i obećao i vidi se s vama kada ste se dogovorili.

5. On nije opsednut površnim standardima lepote. Neće mu smetati ako niste stigle da se izdepilirate, ili odete kod frizera. Uz njega možete da se opustite.

6. Stariji muškarci ne paniče na spomen dece. Zahvaljujući nećacima i drugoj rodbini ugodno se osećaju u njihovom društvu, znaju sa njima da razgovaraju i da im pomognu oko eventualnih problema.

7. Godine za sobom nose iskustvo. Starijem muškarcu ne morate da „crtate mape“ u krevetu, on zna da pronađe sve vaše „slabe tačke“ koje će vas dovesti do užitka.

Ako imate bilo kakvih zdravstvenih tegoba, obratite se sertifikovanim LEKARIMA putem www.eklinika.rs servisa. 

eKlinika.rs / ALO!

Comments are closed.

Podeljeno