Zavedite je na mreži

Podelite:

Da biste zapali za oko nekoj dami, moraćete da posvetite vreme i pažnju svom onlajn profilu. Da vas devojka ne bi odmah otpisala, okačite fotografije koje vas predstavljaju u najboljem svetlu

Foto: Print Screen/Instagram

Foto: Print Screen/Instagram

Ženama je lako, dovoljno je da postave malo provokativniju fotografiju na društvenim mrežama i odmah će početi da dobijaju mnoštvo komplimenata i ponuda za kafu, šetnju i još ponešto. Muškarci će, kao i u realnom životu, morati znatno više da se trude. Da biste zapali za oko nekoj dami, moraćete da posvetite vreme i pažnju svom onlajn profilu.

Za početak, odaberite pravi sajt za ono što tražite. Ne možete očekivati da ćete naći devojku ili „kombinaciju“ na sajtu gde se ljudi povezuju iz poslovnih razloga. Takođe, nisu ni svi sajtovi za upoznavanje isti. Neki su namenjeni za pronalaženje partnera za ozbiljnu vezu ili brak, dok su drugi više za avanture.

Kada se opredelite za sajt, posvetite vreme pronalaženju pravih fotografija. Nije svejedno koju ćete staviti, jer ona je zamena za prvi utisak u realnom svetu. Da vas devojka ne bi odmah otpisala, okačite fotografije koje vas predstavljaju u najboljem svetlu. Opet, vodite računa o tome šta tražite, ako želite ozbiljnu vezu, ne ostavljajte „dokaze“ da samo ludujete na žurkama. Pazite i šta ćete napisati u opisu, ona će to sigurno pažljivo pročitati. Ne očekujte, ipak, da žena napravi prvi korak. Zabavljanje u virtuelnom svetu slično je onom u realnosti gde dame, uprkos emancipaciji, retko startuju muškarce, pa smislite nešto kreativno kako biste je zainteresovali.

logic

 

Izvor: Novosti

Podeljeno