Zbog ovog ne možete da nađete partnera

Podelite:

Ljudi često ne mogu da pronađu partnera dugo vremena i zbog toga krenu sami sebi da pune glavu kojekakvim mislima kojima, pa, sabotiraju svoju sreću.

Foto-ilustracija: Foter/mk is Watoo

Foto-ilustracija: Foter/mk is Watoo

Da biste nekoga privukli, bitno je da delujete otvoreno i pozitivno. Ukoliko sami sebe ubijate u pojam i ubeđujete sebe u nešto što nikako nije istinito, to će sve svakako „čitati“ na vama i nećete uspeti nekoga da privučete.

Ukoliko su vam misli odbojne i vi ste odbojni. Zbog toga ove misli pod hitno morate da izbacite iz glave.

Neće mene ljubav

Svako od nas je, gledajući srećne parove oko sebe, pomislio „ljubav je za druge, za mene nije“. Greška! To što ste trenutno sami ne znači da vas ljubav neće! Ovim mislima uskraćujete sebi mogućnost da budete zaista srećni i ugledate „tog nekog“ ko vam može vratiti osmeh na lice.

Ne zaslužujem bolje

Trebalo bi da naučite da je u životu bolje biti „kvalitetno sam“, nego u nesrećnoj vezi. Ukoliko ste pronašli nekog kome nalazite „hiljadu mana“, nemojte sebe tešiti rečenicom da i ne zaslužujete bolje. Zašto ne zaslužujete? Izađite iz veze u kojoj niste srećni i nađite to bolje, ono sigurno postoji, ali vam neće prići dokle god ste u vezi.

Ima da naiđe ona prava ljubav

Da prave ljubavi nailaze, ali ne tako često. Prave ljubavi se mnogo češće pronalaze i susreću. Budite sigurni da se nećete zaljubiti sedenjem kod kuće i kukanjem. Aktivirajte se, izlazite, družite se i tako upoznajte nekog ko vas može usrećiti.

Mora da „pršti“ ljubav

Sigurno da u vašem okruženju postoji jedan par koji se zaljubio na „prvi pogled“ i sada ih gledate kako cvrkuću u srećnoj vezi ili braku. Međutim, taj par nije jedini koji poznajete. Osvrnite se oko sebe. Mnogi „rade“ na svom odnosu i ljubavi. Nemojte odmah bežati od nekog samo zbog toga što vas „hemija“ i „varnice“ nisu protresle na prvom sastanku. One neretko dolaze kasnije… Budite strpljivi.

Logo-prezentacija-8

ALO!

Podeljeno