Ženama je veličina bitna, ali i nije – evo u čemu je stvar!

Foto-ilustracija: Glovesadella.blogspot.com
Podelite:

I muškarci i žene mnogo diskutuju o ovoj temi, ali da li zaista znamo idealnu veličinu penisa? Novo istraživanje – pravo istraživanje, je upravo otkrilo istinu.

Foto-ilustracija: Glovesadella.blogspot.com

Foto-ilustracija: Glovesadella.blogspot.com

Istraživanje objavljeno u naučnom žurnalu Plos One, otkrilo je da heteroseksualne žene žele da muškarac ima penis koji je malo veći od proseka – 15.24 centimetra. Međutim, idealan penis za žene je potpuno drugačija priča i zavisi od toga da li je sa muškarcem u dugoročnoj vezi ili je u pitanju seks na jednu noć.

Naučnici su od žena starosti između 18 i 65 godina želeli da znaju njihovu seksualnu istoriju, koliko su seksualnih partnera imale i da li je veličina penisa nekada uticala na raskid.

Sudeći po dobijenim informacijama, žene zaista žele veći penis kada je u pitanju seks na jednu noć, ali ne previše i njegova veličina iznosi 16.25 centimetara. Međutim, kada je u pitanju dugoročna veza, one žele da njihov muškarac bude „obdaren“ sa 16 centimetara.

„Veličina, to jest sam pogled na veliki muški polni organ ima važnu ulogu samo kada je u pitanju jednokratan seks sa nekim. S obzirom na to da žene imaju bolji seks i više orgazama kada su u dugoročnoj vezi, u kratkoročnim avanturama žele povećan fizički osećaj kako bi kompenzovale manjak intimnosti i osećanja“, smatraju istraživači.

U dugim vezama muškarci su svesniji partnerovog tela i tačaka koje uvećavaju zadovoljstvo, što može da bude razlog zašto ženama nije toliko bitna veličina.

UKOLIKO VAM JE POTREBAN SAVET BILO KOG LEKARA MOZETE SE OBRATITI SERTIFIKOVANIM LEKARIMA PUTEM SERVISA WWW.EKLINIKA.RS

eKlinika.rs / izvor: 24sata.rs

Podeljeno