Žene kao odlični „vozači“

Podelite:

    Žene i automobil? Kakva zabluda…  Čini nam se, da još od vremena kada je prvi automobil izmišljen, nas žene prati glas da smo loši vozači. Anketa govori suprotno, ali ko sa muškarcima izaći na kraj sa tim, zato im i prepuštamo to prvo mesto da ne bi njihov ego bio povredjen.

zenama-treba-vise-vremena-ali-su-vjestije-parkiranju-slika-104287Ali zato žene imaju uvek po dva  automobila koja voze, a to je automobil na četiri točka i automobil na dve noge tj. njihov muškarac.

17314_1Žene su stvorene da muškarcima, ukoliko to žele, pomute mozak i začaraju činima da od njega naprave roba koji će služiti samo njima. Žena može sve, samo kad hoće. Uz par trikova i dobije ono što je želela.

zavodnicaSve više je muškaraca koji padaju u ruke takvih žena koji su „voženi“ dok su bilo još u dobrom stanju tj. dok su imali debeo novčanik, dobra kola, dobar stan…. Očarani činima takve žene, oni i ne primećuju da su one tu samo dok novca ima, a onda nestaju i traže sledeću žrtvu.

Složićete se, da u poslednje vreme ima dosta i muškaraca tog tipa, koji teže ka tome da se jednog dana „udaju“ a ne da se ožene. Oni idu sa parolom “ Zašto ići težim putem, kad možeš i lakšim“.  Nadamo se da se ovo umeće neće uvrstati u obavezni predmet u školama, pa da nam se sutra deca opredeljuju za ovakva zanimanja.

sponzorusa1Ali zapamtite jednu stvar: „Pare ne mogu da ugreju kao što može ljubav.“

 

Autor: Ivana Šćekić

 

 

Podeljeno