ŽENE OTKRILE: Muškarci koji rade ove stvari su prave SEKS-MAŠINE!

Foto-ilustracija: Flickr/Pooja Brahmi
Podelite:

Čak 75 odsto žena čije bolje polovine su radile ove vežbe odgovorilo je da se njihov seksualni život značajno poboljšao, dok to nije bio slučaj s drugom grupom žena

Foto-ilustracija: Flickr/Pooja Brahmi

Foto-ilustracija: Flickr/Pooja Brahmi

Istraživanje koje je objavljeno u “Magazinu seksualne medicine” potvrdilo je staru vest – da muškarci koji češće vežbaju imaju bolji seksualni život. Utrenirani momci imaju manje problema sa erekcijom i dame ih smatraju boljim ljubavnicima.

Najefikasniji su sklekovi, tvrde fitnes instruktori, jer jačaju mišiće stomaka, zadnjice, ruku i omogućavaju da se duže izdrže svi napori, pa i u seksu. Sjajna vežba je i imitiranje vožnje bicikla,zato lezite na leđa, ruke stavite na kukove i pokrećite noge kao da okrećete pedale.

Za fleksibilnost u kukovima, oslonite dlanove i kolena na pod i savjijajte nogu ka suprotnom ramenu, a zatim šutnite unazad. Da bol u leđima ne bi kvario ugođaj, dižite tegove – krenite od manjih, pa pređite na veće.

Klasični trbušnjaci su u redu, ali trbušnjake ćete pre ojačati izdržajem. Dlanove i vrhove prstiju stopala spustite na pod, kukovi neka budu što niže i ostanite u tom položaju nekoliko sekundi. Zatim težinu prebacite na jednu ruku i okrenite se na stranu, a drugu ruku podignite u vis. Ako vežbe radite svakodnevno, nakon mesec dana bićete bolji ljubavnik, tvrde instruktori.

Jedno istraživanje bavilo se ovom temom. Naučnici su posmatrali dve grupe muškaraca i žena. Jedni su tokom 60 dana radili pomenute vežbe svakodnevno, dok druga grupa nije radila ništa. Njihove lepše polovine su kasnije odgovarale na pitanja da li se njihov seksualni život promenio. Čak 75 odsto žena čije bolje polovine su bile u grupi koja je vežbala odgovorilo je da se njihov seksualni život značajno poboljšao, dok to nije bio slučaj s drugom grupom žena.

(eKlinika.rs / Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)

Comments are closed.

Podeljeno