ŽENE PRESUDILE: Evo kolike penise STVARNO volimo – od 10 cm, 20 cm ili još veće!

Foto-ilustracija : Blog.joinsmsn.com
Podelite:

Ukoliko vas kopka koju veličinu penisa preferiraju pripadnice nežnijeg pola, evo odgovora

Foto-ilustracija : Blog.joinsmsn.com

Foto-ilustracija : Blog.joinsmsn.com

Mislili ste da centimetri ženama nisu važni? Na vašu žalost, istraživanja pokazuju da se dužina penisa i te kako bitna. I to, ne samo u vezama i brakovima, već i kad bi s vama da imaju seks za jednu noć. Srećom, koliki god da vam je vršnjak, sigurno ćete se naći barem u jednoj kategoriji.

Istraživanje, objavljeno ove nedelje u naučnom časopisu PLoS ONE, saznalo je definitivan odgovor na pitanje koju to veličinu penisa preferiraju dame.

Kako se pokazalo, kad su u pitanju kratkoročne avanture žene imaju daleko veće standarde nego što ih postavljaju dugoročnim ljubavnicima.

One preferiraju nešto veću dužinu penisa za kratku seks-aferu, što u proseku iznosi 16,3 centimetara. Kada su u pitanju duge veze, ta brojka iznosila bi oko 16 santimetara.

Kad se uzme prosek iz obe kategorije, penis dužine 16,1 centimetara, bio bi idealan za bilo koju vrstu odnosa. U istraživanju je učestvovalo 60 žena iz Kalifornije, starosti od 18 do 65 godina.

Koliko im je važno šta imate u gaćama, pokazuje podatak da je 27 odsto ispitanica raskinulo vezu zbog nedovoljne veličine penisa njihovog partnera. Naime, premali penis, za žene je daleko veći problem od onog prevelikog.

(eKlinika.rs/Telegraf.rs)

Podeljeno