Ženska vijagra puštena u prodaju: Muškarci imaju plave, a žene roze tablete

Podelite:

Žene mogu da poboljšaju svoj seksualni život uz pomoć tablete na biljnoj bazi, tvrde naučnici. Ledi Preloks je naziv biljnog leka, koji znatno povećava uživanje žena u seksu. Ove pilule su dobile nadimak „ženska vijagra“ po čuvemin plavim tabletama za muškarce. Iako se odavno priča o ovome, ženska verzija Preloksa našla se u brutanskim apotekama tek nedavno.

vijagra

 

Naučnici tvrde da će ubuduće žene moći da poboljšaju svoje seksualno iskustvo roze tabletama

Međutim, i dalje ostaje poprilično veliki problem cene. Naime, pakovanje od 60 komada košta 37.95 funti, i traje mesec dana, jer je za postizanje optimalnih rezultata potrebno piti dve tablete dnevno. 

„Farma Nord“ je farmaceutska kompanija koja proizvodi ove ženske tablete, i oni tvrde da ekstrakt kore francuskog bora znatno poboljšava cirkulaciju, a oni smatraju da loša cirkulacija dovodi do smanjene želje za seksom.

Naučnici u Italiji su sproveli istraživanje na 40 volonterki starosti od 40 do 50 godina, i na drugoj grupi, starosti od 37 do 45 godina. Obe grupe su prijavile poboljšanje seksualnog života nakon osam nedelja korišćenja ovih tableta. Iako naučnici nemaju konkretan dokaz da je cirkulacija zaista povezana sa seksualnim nagonom, većina se slaže da to ima logike. Ipak, ima i onih koji ne veruju ovoj farmaceutskoj kući.

– Ženska seksualnost je jako kompleksna. Ne postoji samo jedan uzrok problema, i ne postoji samo jedna magična pilula koja će to da reši. Takođe, ovo nisu afrodizijaci. Ako vas partner nije „napalio“ nikakve tablete vam neće pomoći – tvrdi britanski ginekolog Endi Hips.

Izvor: zena.blic.rs

Podeljeno